Den 15.5. kører bussen til Stevns.
Turen arrangeres i samarbejde med Lejre Ældresag.

 

GRUPPEREJSE: Med bus.

Pris: 565 kr.

Dagens program.

Afgang fra Gevninge kl. ca. 08.30. Derefter opsamling flere steder i kommunen.

Første stop: Gjorslev gods. Her vil vi få en guidet rundvisning på slottet. Rundvisningen tager halvanden time og vil indeholde en historisk gennemgang af slottet samt en kort beskrivelse af godset, som det drives i dag. Rundvisningen kan afsluttes med en spadseretur i parken, som er åben i dagtimerne. 

Næste stop: Frokost i restaurant Bøgeskoven.
Her vil vi nyde restaurantens dejlige buffet. Traditionen tro serverer Traktørstedet en overdådig frokostbuffet med hjemmelavede lækkerier tilberedt af sæsonens friske råvarer.

Efter frokosten vil der være lejlighed til at få lidt frisk luft i lungerne, inden vi kører videre til Stevns fyr, hvor vi nyder eftermiddagskaffen.

Sidste stop: Vi slutter dagen med et besøg på Stevns museum og Højerup Kirke, og en times guidet tur på museet og området.

På museets hjemmeside kan man læse: Stevns Klint er UNESCO verdensarv. Klinten gemmer nemlig på et dramatisk kapitel af Jordens historie. Mellem kridt og kalk ligger et tyndt lag af Fiskeler, der fortæller om dengang en asteroide ramte Jorden, og dinosaurerne uddøde.

Pris for alle disse oplevelser: 565 kr. ved min. 30 deltagere.

Og så er der endda inkluderet en øl/vand til frokost på restaurant Bøgeskoven.

 Tilmelding senest den 1.4.2018
Kirsten Vestergaard
46481107 - 21210837
Mail: kirvestergaard@gmail.com

eller

Lis Jørgensen
46401215 - 28114048
Mail: lijrge@gmail.com