4-dages bustur til Hamburg.

Vi skal bo centralt - ikke langt fra havnen.

Vi skal opleve Hamburg fra både sø- og landside.

Vi skal på en guidet bustur i byen med dansktalende guide.

Vi skal sejle på Elben og kanalerne.

Vi skal også opleve Miniature Wunderland

----og meget mere!

 

Grupperejse med bus: 4 dage  - 3.-6. oktober

Pris: 4575

Mandag den 3.10.
Afrejse fra Lejre. Vi kører via Jylland til Hamburg.

Ved ankomst til Hamburg en kort introduktionstur i bussen og derefter indkvartering på hotel Premier Inn centralt beliggende i Hamburg

Efter indkvartering er der mulighed for en gåtur i området. Vi er tæt på mange spændende steder, bl.a. Speicherstadt i den nordøstlige del af Hamburgs havn Kaldes også  ”pakhusbyen”, som er et område med renoverede pakhuse, der er spækket med caféer, museer og luksuriøse penthouselejligheder. Verdens største pakhuskompleks er kendetegnet af store rødstensbygninger i gotisk stil med grønne gavle, karnapper og tårne, der spejler sig i de mange kanaler, der gennemskærer området på kryds og tværs.
Og så er vi desuden tæt på hele havneområdet.

Kl. 19.00: Fælles spisning om aftenen på restaurant Brauhaus Joh. Albrecht i nærheden af vores hotel. Vi går derhen.

Tirsdag den 4.10.
Kl. 09.00: Bytur i bussen med dansktalende guide. Afgang fra hotellet.
En kombineret byrundtur som omfatter både den indre by, havnen med Reeperbahn, St. Pauli Landungsbrücken, havnecityen med Speicherstadt, Chilehaus, Alster ( Binnenalster og Außenalster), den danske bydel Altona og - hvis vejret tillader det - en tur ud til terminalerne og over Köhlbrandbrücken.

Kl. 13.00: Vi afslutter turen med fælles frokost på restaurant Heimathafen tæt ved Elbphilharmonien, som vi skal besøge sammen med vores guide efter frokost.

Kl. 15.00: Besøg på udsigtsplatformen Plaza i Elbphilharmonien, hvorfra vi i 37 meters højde får et fint udsyn over havneområdet. Vi kan ikke komme ind i bygningens koncertsale mv. Men på Plaza får vi et ganske godt indtryk af det flotte bygningsværk. Efter besøget kører bussen os tilbage til hotellet.  Aften til egen disposition.     

Onsdag den 5.10.
Vi går fra hotellet til Miniature Wunderland, som er verdens største modeljernbane. https://www.miniatur-wunderland.de/.

Mulighed for frokost på stedet eller i nærheden.

Kl. 14.00: Bussen henter os ved hotellet, og vi kører på rundtur med dansktalende guide i den enorme containerhavn, en meget betydningsfuld side af Hamburg.

Kl.16.00: Som supplement til busturen ser vi nu Hamburg fra søsiden på en sejltur på Elben, hvor vi oplever Speicherstadt, forhavnen, forbi Elbphilharmonien samt Blohm & Voss dokkerne. Bussen kører tilbage til hotellet.

Kl. 19.00: Fælles spisning om aftenen på restaurant i nærheden af vores hotel.

Torsdag den 6.10.
Om formiddagen tid til besøg i domkirken og egne aktiviteter.
https://www.mariendomhamburg.de/
Egen frokost.
Hjemturen begynder kl. 14.00.

Pris: 4.575 kr.
Inkluderer: Bustransport fra/til Lejre, hotel med morgenmad, 2 x frokost (sandwich 1. dag, frokost i Hamborg 2. dag), 2 x aftensmad (1. og 3. dag), guidet byrundtur i bussen med dansktalende guide, guidet rundtur i bussen i containerhavnen med dansktalende guide, sejltur på Elben, entré til Miniature Wunderland, guidet besøg til udsigtsplatformen Plaza i Elbphilharmonien.
Tillæg for eneværelse: 750 kr.
Ikke inkluderet: Drikkevarer til måltider.

Vores hotel: www.premierinn.de
Betaling: Depositum 500 kr. pr. prs. 1.5.2022 – restbeløb 1.7.2022.

Tilmelding: Mikkeltours. erik.mikkelsen@mikkeltours.dk
Tlf. 51300694