4-dages bustur til Hamburg.

Vi skal bo centralt - ikke langt fra havnen.

Vi skal opleve Hamburg fra både sø- og landside.

Vi skal på en guidet bustur i byen med dansktalende guide.

Vi skal sejle på Elben og kanalerne.

Vi skal også opleve Miniature Wunderland

----og meget mere!

 

Grupperejse med bus: 4 dage  - 28.-31. august

Pris: 4675

Mandag den 28.8.
Afrejse fra Lejre. Køreplan udsendes efter endt tilmelding. Vi kører via Rødby-Puttgarden til Hamburg.

Ved ankomst til Hamburg en kort introduktionstur i bussen og derefter indkvartering på hotel Premier Inn centralt beliggende i Hamburg. Hotel Premier Inn Hamburg City (Zentrum), Willy-Brandt-Straße 21, 20457 Hamburg

Efter indkvartering er der mulighed for en gåtur i området. Vi er tæt på mange spændende steder, bl.a. Speicherstadt i den nordøstlige del af Hamburgs havn Kaldes også  ”pakhusbyen”, som er et område med renoverede pakhuse, der er spækket med caféer, museer og luksuriøse penthouselejligheder. Verdens største pakhuskompleks er kendetegnet af store rødstensbygninger i gotisk stil med grønne gavle, karnapper og tårne, der spejler sig i de mange kanaler, der gennemskærer området på kryds og tværs.
Og så er vi desuden tæt på hele havneområdet.

Kl. 19.00: Fælles spisning om aftenen på restaurant Hofbräu Speersort i nærheden af vores hotel. Vi går derhen.

Tirsdag den 29.8.
Kl. 09.00: Bytur i bussen med dansktalende guide. Afgang fra hotellet.
En kombineret byrundtur som omfatter både den indre by, havnen med Reeperbahn, St. Pauli Landungsbrücken, havnecityen med Speicherstadt, Chilehaus, Alster ( Binnenalster og Außenalster), den danske bydel Altona og - hvis vejret tillader det - en tur ud til terminalerne og over Köhlbrandbrücken.

Kl. 13.00: Vi afslutter turen med fælles frokost på restaurant Heimathafen tæt ved Elbphilharmonien, som vi skal besøge sammen med vores guide efter frokost.

Kl. 15.00: Besøg på udsigtsplatformen Plaza i Elbphilharmonien, hvorfra vi i 37 meters højde får et fint udsyn over havneområdet. Vi kan ikke komme ind i bygningens koncertsale mv. Men på Plaza får vi et ganske godt indtryk af det flotte bygningsværk. Efter besøget går vi tilbage til hotellet.  Aften til egen disposition.
    
Onsdag den 30.8. Kl. 09.30: Vi går fra hotellet til Miniature Wunderland, som er verdens største modeljernbane. https://www.miniatur-wunderland.de/.
Mulighed for frokost på stedet eller i nærheden.

Kl. 14.00: Bussen henter os ved hotellet, og vi kører på rundtur med dansktalende guide i Hamburgs enorme containerhavn, en meget betydningsfuld side af Hamburg.

Kl.15.30: Som supplement til busturen ser vi nu Hamburg fra søsiden på en sejltur på Elben, hvor vi oplever Speicherstadt, forhavnen, forbi Elbphilharmonien samt Blohm & Voss dokkerne. Bussen kører tilbage til hotellet.

Kl. 19.00: Fælles spisning om aftenen på restaurant Wasserschloss i Speicherstadt. Vi går derhen.

Torsdag den 31.8.. Hotellet forlades senest kl. 09.00.
Vi kører til Lübeck, hvor vi vil se nærmere på byen med en guidet byrundtur i den gamle bydel.
Vi afslutter med frokost på restaurant i den gamle bydel.

Hjemkomst ca. kl. 22.00
Pris: 4.675 kr.
Inkluderer: Bustransport, hotel med morgenmad, 2 x frokost (sandwich 1. dag, frokost i Hamborg 2. dag), 2 x aftensmad (1. og 3. dag), guidet byrundtur i bussen med dansktalende guide, guidet rundtur i bussen i containerhavnen med dansktalende guide, sejltur på Elben, entré til Miniature Wunderland, guidet besøg til udsigtsplatformen Plaza i Elbphilharmonien.
Tillæg for eneværelse: 850 kr.
Ikke inkluderet: Drikkevarer til måltider. Offentlig transport i Hamburg.

Vores hotel: www.premierinn.de (Hamburg City)
Tilmelding: Mikkeltours. erik.mikkelsen@mikkeltours.dk