Ta' med Mikkeltours på en bustur til det Sydfynske Øhav, hvor vi besøger både Tåsinge, Ærø og Langeland.

GRUPPEREJSE:  Bustur - 4 dage.

Fra 3585 kr

Tidligere rejseprogram

Mandag den 11. august.

Udrejse fra Lejre Kommune med opsamling flere steder. På turen mod Svendborg stopper vi op i Nyborg for at se nærmere på den by, som vi altid kører forbi, når vi suser over Storebæltsbroen. Frokost indtager vi på Hundstrup Kro. Inden vi kører mod Svendborg, besøger vi Faaborg og Faaborg Miniby.

Vi passerer  Brahe Trolleborg og hører historien om Johan Ludvig Rewentlow og sidst på eftermiddagen indkvartering på Hotel Svendborg. En sen eftermiddags gåtur i Svendborg eller afslapning på hotellet.
Hver aften serveres sommer buffet på hotellet

Tirsdag den 12. august.

Til Ærø. Med færgen fra Svendborg kl. 09.15. Afgang fra hotellet kl. 08.30.

Vi skal sejle fra Svendborg til Ærøskøbing. Her vil vores guide tage i mod os og sørge for, at vi får set Ærø. Vi skal besøge kirker og Søbygård fra 1580. Og vi skal naturligvis besøge de 2 skønne byer: Marstal og Ærøskøbing. Og frokosten - den skal vi indtage på Vindeballe Kro - frokostbuffet'en venter. Desuden vil vi få en masse historier fra det virkelige liv. Retur 16.45 med færgen fra Ærøskøbing.

Onsdag den 13. august.

Til Tåsinge med lokal guide. Afgang med færgen Helge kl. 10.00 fra Svendborg.
Vi sejler med motorfærgen Helge fra Svendborg til Valdemars Slot. Undervejs vil vores guide underholde med historier om området. Vel ankommet til slottet skal vi på en guidet tur på selve slottet. Frokosten indtages ved slottet.
Bussen samler os op efter frokost. På vores vej tilbage vil vi besøge Sixten Sparre og Elvira Madigans grav samt aflægge et besøg på Sydtåsinge, hvor turister normalt ikke kommer, men hvor der er ret skønt.
Hjemkomst sidst på eftermiddagen. Tid til bytur inden butikkerne lukker.

Torsdag den 14. august.

Hjemrejsedag - men først til Langeland, hvor vi skal besøge Langelandsfortet. Bagefter er der picknik. Og til sidst et lille stop i Rudkøbing på hjemvejen. Kaffepausen holder vi i Lundeborg. Og derefter går det hjemad.

Prisen for alle disse oplevelser: fra 3585 kr.
I prisen er inkluderet: Transport, Hotel Svendborg med ½-pension, 4 x frokost, entreer og guidede ture som nævnt i programmet, sejlads i det sydfynske øhav, rejseleder hele vejen. Tillæg for enkeltværelse:  600 kr.