I samarbejde med Ældresagen Bramsnæs arrangeres tur til Ringkøbing, Esbjerg og Fanø.
11.-14. august.

GRUPPEREJSE: Varighed – 4 dage

Fra 3.695 kr

Foreløbigt program.

Tirsdag den 11. august.

Udrejse: Kl. 08.30 med opsamling flere steder.

På turen mod Ringkøbing stopper vi op i Fredericia, fæstningsby med Nordeuropas mest velbevarede voldanlæg fra 1600-tallet,  for at se og høre lidt om byens historie. Bagefter nyder vi frokosten ved Lillebælt.
Inden vi kører til Ringkøbing besøger vi Brædstrup humanitær forenings genbrugsbutik og derefter drikker vi eftermiddagskaffe hos en lokal landmand i området.
Sidst på eftermiddagen ankommer vi til vores dejlige hotel Fjordgården i Ringkøbing.

Onsdag den 12. august

Rundt om Ringkøbing Fjord. Dagen begynder med en tur øst om Ringkøbing Fjord, via Stauning og Nymindegab til  Hvide Sande, hvor vi indtager frokosten på Hvide Sande Røgeri. En lille tur i bussen med lokal guide, og til sidst besøg i Fiskeriets hus med Kaffestuen, hvor vi naturligvis nyder eftermiddagskaffen kombineret med et besøg i akvariet og museet.

Torsdag den 13. august.

I Ringkøbing og omegn.
Vi skal også opleve Ringkøbing by og omegn. Med en lokal guide skal vi rundt om og i byen om formiddagen. Frokosten indtager vi i byen. Derefter kan man besøge Ringkøbing Museum eller shoppe eller slappe a' eller besøge Søndervig sandfestival med bussen.

Fredag den 14. august.

Hjemrejsedag - men ikke lige med det samme.
Vi kører først til Esbjerg. Herfra sejler vi til Fanø, hvor vi skal opleve den dejlige ø. Frokost i Esbjerg. Bagefter en lille tur i Esbjerg med vores lokale guide. Vi skal naturligvis besøge havnen og "Mennesker ved havet". Derefter går turen mod Sjælland.

Prisen for alle disse oplevelser: 3695 kr.
I prisen er inkluderet: Transport, Hotel Fjordgården med ½-pension, 4 x frokost, entreer og guidede ture som nævnt i programmet, sejlads til og fra Fanø,  rejseleder hele vejen. Tillæg for enkeltværelse:  300 kr.

Da rejsen arrangeres i samarbejde med Ældresagen Bramsnæs skal tilmelding ske til:
Jytte Mosebo, tlf. 46404748 eller olrak@mail.dk.

Betaling af depositum 500 kr. senest den 1.5.2015. Faktura udsendes.