Med fly til Dublin og derfra videre med bus rundt i det grønne Irland.

GRUPPEREJSE: Varighed – 8 dage

Pris: Fra 10.750 kr.

Mandag 15.7.

Vi rejser med SAS fra København kl. 17.45 og ankommer til Dublin kl. 19, hvor vores bus venter på os. På vej til vores hotel får vi en kort introduktion til Dublin. Vores hotel er beliggende ved bredden af floden Liffey.
Fælles spisning på vores hotel.

Tirsdag 16.7.

En tur til fods i Dublins gader, hvor vi bl.a. besøger  St. Patrick Cathedral og Trinity College med Book of Kells.  Frokosten indtager vi i Temple Bar området på en af de dejlige pubber der, Oldmill restaurant. Eftermiddag og aften til fri disposition.

Onsdag 17.7.

Vi forlader Dublin og kører mod vest. Ved shannonflodens bred venter en turistbåd på os. Vi skal ud på en lille sejltur fra klostret Clonmacnoise til Athlone, hvor vi holder frokostpause. Derefter går turen videre mod Galway, hvor vi bliver indkvarteret på vores hotel tær på centrum, der hvor musikken og pubberne sætter deres præg på bylivet.
Om aftenen spiser vi fælles middag på hotellet.

Torsdag  18.7.

Vi skal på naturoplevelser. Vi kører til Clifden, en af de dejlige byer på vestkysten, nationalparken Connemare og videre til klostret Kylemore Abbey, hvor vi holder frokostpause. Derefter retur til Galway, hvor der bliver tid til at nyde resten af eftermiddagen og aftenen. Om aftenen er der mulighed for at spise på en af de mange dejlige pubber eller restauranter i byen.

Desuden er det den ugentlige spilleaften, hvor musikere samles på restauranter forskellige steder i byen og spiller dejlig irsk folkemusik. Der kan være op til15 deltagere.

Fredag 19.7.

Vi forlader vores hotel og kører sydpå. Atter en dag, hvor skal opleve Irlands dejlige natur. Langs med Atlanterhavskysten, med flere stop undervejs, kører vi til Cliffs of Moher. Dagens sidste besøg er Bunratty Castle Garden og Folk Park. En borg plus et "frilandsmuseum".

Sidst på dagen når vi vores hotel, som ligger meget tæt på Ring of Kerry, i byen Killorglin, som ligger ved floden Launa.
Fælles spisning på om aftenen på hotel Bianconi Inn.

Lørdag 20.7.

Endnu en dag med dejlig natur, når vi skal på tur rundt på Ring of Kerry. Vi stopper op i flere af de små byer, og vi stopper op flere steder for at nyde den fantastiske natur.

Mulighed for Irsk Kaffe på restaurant Red Fox og fårehundeshow hører også med til turen.

Om aftenen fælles spisning på et af vores hoteller,  Bianconi Inn.

Søndag 21.7.

Nu er det atter tid til at tage mod nord, mod Dublin. Men undervejs vil vi besøge Blarney Castle. Derefter lander vi atter i Dublin på vores dejlige hotel i centrum. Om aftenen venter der en af de dejlige traditionelle oplevelser i Dublin: Celtic nights på Arlington hotel. Menu og underholdning.

Mandag 22.7.

Dagen, hvor vi har mulighed for at nå noget af det, som vi ikke nåede i første omgang, da vi først kører mod lufthavnen fra vores hotel kl. 16.30. Vi er hjemme i København kl. ca. 22.55.

Pris: 10725 kr.

Inkluderet i prisen:

Fly til/fra København, Bus rundt i Irland, hotel i delt dobbeltværelse, irsk morgenmad, 5 x aftensmad, 3 x frokost, sejlads på Shannonfloden, guidede ture, entreer til Trinity College, Kylemore Abbey, Sheepdogdemonstration, Cliffs of Moher,  Bunratty Castle, Blarney Castle, Celtic Nights.

Tillæg for eneværelse: 2200 kr.

Tilmelding:  Mikkeltours.
erik.mikkelsen@mikkeltours.dk

NB! Husk din mailadresse ved tilmelding. Depositum 1000 kr. betales ved tilmelding, faktura udsendes. Restbeløb 1.3.2019

Hotel i Dublin, 2 første nætter og sidste nat. https://www.arlington.ie/

Hotel i Galway, 2 nætter.  www.westernhotelgalway.ie

Hotel ved Ring of Kerry, 2 nætter. www.kingstontownhouse.com - www.bianconi.ie