Med bus til Rudesheim: 29.6.-5.7. - Rejsen er aflyst!

Med overnatning på ud- og hjemrejse.

 

GRUPPEREJSE: Varighed – 7 dage

Pris: 7495 kr.

Program
Rüdesheim 29.6.-5.7. 2022
Oplev rejsens højdepunkt: Rhinen i Flammer.

7 dage, 6 overnatninger.
Inkl. ekstra overnatning på ud- og hjemrejse.

29.6.: Fra Lejre via Rødby-Puttgarden til vores overnatningshotel, hotel Schwalbennest i Alsfeld.
Aftensmad på hotellet.

30.6.: Fra Alsfeld kører vi til den skønne gamle by, Limburg an der Lahn. Her bliver en pause på 3 timer med tid på egen hånd afsluttende med fælles frokost. Fra Limburg kører vi til Rüdesheim, hvor vi lander sidst på eftermiddagen. Indkvartering på vores hotel Höhn, som ligger tæt ved det hele. Tid til en lille bytur. 
Aftensmad på hotellet.

1.7.: Vi kører direkte til Koblenz. Vi tager til Deutsches Eck, 
får en guidet tur i byen, og derefter tid til selv at finde frokoststed og spise frokost for egen regning. Efter frokost besøger vi en af de spændende borge langs Rhinen, Marksburg. Dagen er med dansktalende guide. 
Aftensmad på hotellet.

2.7.: Om aftenen skal vi sejle på Rhinen og opleve Rhinen i Flammer fra søsiden. Vi får mulighed for at se det fantastiske festfyrværkeri, når mørket falder på. 

Men inden vi når så langt skal vi besøge mindesmærket Niederwald Denkmal. Med kabinelift er der mulighed for at svæve til mindesmærket fra Rüdesheim. Eller man kan køre med vores bus dertil. Vi vil nyde udsigten og måske drikke en kop kaffe på stedet. 
Eftermiddagen vil være til fri disposition, hvor der er rig lejlighed til at nyde de mange aktiviteter, som finder sted i forbindelse med arrangementet ”Rhinen i Flammer”.

Kl. 17.00 sejler vi ud fra Rüdesheim med turistbåd. Vi får aftensmad ombord på båden og lidt senere på aftenen oplever vi et fantastisk festfyrværkeri over Rhinen. Kl. ca. 0.30 er vi tilbage igen i Rüdesheim.

3.7.: Vi begynder dagen med en tur i bussen til den sagnomspundne klippe Loreley, hvor der er mulighed for at indtage formiddagskaffen og samtidig nyde den dejlige udsigt. Derefter tilbage til Rüdesheim.

Frokost med vinsmagning. Vi besøger Weingut Adoft Stötzel, hvor vi smager på vinen og får frokost. Og derefter, i den rette stemning,
besøger vi Siegfrieds mekaniske Musikkabinet. Dagen er med dansktalende guide. Aftensmad på hotellet.

4.7.: Vi forlader vores hotel og kører til Celle, hvor vi vil overnatte på Hotel Intercity. Egen frokost undervejs. Aftensmad på hotellet.

5.7. Vi forlader hotellet i Celle og kører tilbage til Danmark.
Hjemkomst sidst på eftermiddagen.
 
Pris: 7495 kr. pr. person. Inkluderer: Hotel i dobbeltværelse med halvpension.
Desuden 1 x frokost under opholdet i byen, samt frokost på udrejsen i Limburg an der Lahn.
Dansktalende guide som nævnt i programmet.
Entre og rundvisning i Siegfrieds mekaniske musikkabinet, vinsmagning i byen, guidet tur i Koblenz og Loreley, sejltur og aftensmad i forbindelse med Rhinen i Flammer.

Overnatning på ud- og hjemrejse med halvpension.

Tillæg for enkeltværelse: 850 kr.